Medzinárodný trénerský vzdelávací program aj za účasti našej trénerky Alžbety Peruňskej

Trénerka našej bedmintonovej akadémie Bratislava NTC Alžbeta Peruňská, sa vydala na 10 mesačnú trénersko-vzdelávaciu púť, po ktorej z nej bude ešte profesionálnejšia a kvalitnejšia trénerka bedmintonu ako do teraz.

V Dánskom meste Holbaek, ležiacom pri severnom mori, sa koná 2. ročník prestížneho trénerského kurzu s názvom ADVANCE Coaching Education, ktorý organizuje Európska bedmintonová federácia. Naša trénerka bude spolu s ďalšími 15 trénermi, z ďalších 10 krajín, prechádzať kurzom pod dohľadom profesionálnych a skúsených lektorov pod vedením Jacoba Oehlenschlaegera, Kennetha Larsena a Jeroena van Dijka.

Program pokrýva širokú škálu tém, ako je filozofia koučovania, taktické a technické povedomie, etický a starostlivý koučing pod hlavičkou „The Excellent Kids Coach“, komunikačné štýly, teórie učenia a mnohé ďalšie.

Spoločne držíme našej trénerke palce a ďakujeme kurzu ADVANCE, že vybavil našu trénerku novými nástrojmi a metodikami, ktoré bude môcť zaviesť do praxe vo svojej každodennej rutine úžasnej bedmintonovej trénerky.